Mysigt B&B i Mariannelund

Sov Gott B&B ligger ovanpå Paj, Pytt & Pilsner. Vårt B&B är en 4-rums lägenhet där man hyr rummen separat eller hela lägenheten.

Här finns ett fullt utrustat kök och ett badrum med dusch som gästerna delar på. I köket finns en tvätt/tork maskin och det finns torkställning, strykjärn.

Alla rum har dubbelsäng, ett rum är familjerum och har även våningsäng och en bäddsoffa för två personer, i det tredje rummet finns förutom dubbelsängen en bäddsoffa för två. Barnsäng och barnstol finns att låna. Det finns WiFi och TV i det gemensamma TV-rummet med basutbud. Vill man sitta ute en ljum sommarkväll finns en grill att låna. Cyklar finns att hyra

I priset ingår den frukost som vi ställer i kylskåp och skafferi – ni äter när ni själva vill.

Husdjur är välkomna efter överenskommelse.

Vill man hyra ett lite större alternativ har vi en villa på 130 m2 fördelat på stort vardagsrum, stort kök, tre sovrum och ett stort uterum. Liten trädgård finns på baksidan av huset, plats för bilar, husvagn/husbil finns också. I villan har vi plats för 5 vuxna, extrasängar finns.

Villan hyr man veckovis, sängkläder finns att hyra, slutstädning kan köpas

Letar man efter ett mindre och lite billigare självhushålls alternativ har vi tre rum med gemensamt kök och tvättstuga

Här hyr man utan sängkläder och utan frukost med tillgång till fullt utrustat kök. Städar gör man själv innan man åker.

Husdjur välkomna efter ök

Villan och vandrarhemsrummen ligger i anslutning till varandra och kan då hyras av ett lite större sällskap/flera familjer tillsammans kanske med tonåringarna i vandrarhemsdelen

Nycklarna till våra boenden hämtas hos Paj, Pytt & Pilsner